قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در بازدید از فولاد مکران چابهار گفت: دستگاهها کمک کنند و عزم جدی برای تبدیل شدن این منطقه که رنگین کمانی از معادن با ظرفیتهای غنی هست، به یکی از قطب های مهم تولید فولاد کشور ایجاد شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شاتا، حسین مدرس خیابانی در بازدیدی که از فولاد مکران داشت در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: امروز همایش فولاد در منطقه آزاد چابهار برگزار شد، که از جهات مختلفی حائز اهمیت است.

سهم ۳۰ درصدی تجارت در اقتصاد فولاد

او سهم تجارت در اقتصاد فولاد را ۳۰ درصد عنوان کرد و افزود: پس تجارت فولاد دارای اهمیت است و اگر بتوانیم زنجیره فولاد را در کنار بندری مانند چابهار که اقیانوسی و نزدیک به مسیر شرق و دروازه کشورهای آفریقایی است، راه بیندازیم فوق العاده حائز اهمیت دارد که تامین مواد اولیه یکی از جهات اهمیت آن به شمار می رود.

قائم مقام وزیر صمت حضور مدول های مختلف فولادی در این‌ منطقه را از مزیتهای این منطقه دانست و ادامه داد: آهن اسفنجی ۱.۶میلیون تنی می تواند سنگ آهن خود را از افغانستان تامین کند و به معادن سنگان نیز نزدیک است و دسترسی به آبهای آزاد و کشورهای مصرف کننده منطقه فضای تجاری دارد و صادرات فولاد را مهیا می کند.

مدرس خیابانی با یادآوری اینکه بخشی از تقاضای داخلی کشورمان به دلایل بودجه وشرایط موجود محدود شده است، گفت: طبیعتا علاج و راهکار آن توسعه صادرات در بخش فولاد است که این صادرات هم ارزش افزوده برای کشور ایجاد می کند و هم ظرفیت های خالی بنگاه ها و واحدهای تولیدی را فعال کند و هم اشتغال به وجود آورد.

توجه به آمایش سرزمینی در رویکرد ایجاد حلقه تکمیلی زنجیره فولاد از سنگ تا محصول نهایی در چابهار

او رویکرد ایجاد حلقه تکمیلی زنجیره فولاد از سنگ تا محصول نهایی در چابهار را توجه به آمایش سرزمینی دانست و گفت : امیدوارم همه دستگاهها کمک کنند و عزم جدی برای تبدیل شدن این منطقه با منبع اب گاز و معادن که رنگین کمانی از معادن با ظرفیتهای غنی هست، به یکی از قطب های مهم تولید فولاد کشور ایجاد شود