پیش از این تولیدکنندگان ماشین آلات، فولادسازان و سایر فعالان این حوزه به صورت جزیره ای به جمع آوری اطلاعات تولیدکنندگان داخلی می پرداختند که با راه اندازی این سامانه به اطلاعات جامع و یکپارچه در این زمینه دست می یابیم. همچنین وجود تحریم ها و افزایش نرخ دلار لزوم داشتن اطلاعات جامع قطعات و ماشین آلات بومی سازی شده و یا مورد نیاز را بیشتر مورد توجه قرار می دهد.
با ثبت اطلاعات تولیدکنندگان داخل در این سامانه، خریداران می توانند راحت تر نیازهای خود را شناسایی و آنها را تامین کنند. علاوه بر این، سامانه فوق به تولیدکنندگان داخل جهت شناسایی ماشین آلات و قطعات بومی سازی نشده کمک می کند تا به سرمایه گذاری و بومی سازی آنها بپردازند. وی تاکید کرد: در واقع این سامانه میان تولیدکننده و مصرف کننده ارتباط موثر برقرار می کند.
وی یکی دیگر از اقدامات انجمن تولیدکنندگان فولاد در جهت بومی سازی و حمایت از تولید داخل را تاسیس صندوق پژوهش و نوآوری عنوان کرد و تصریح کرد: این صندوق با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان و مشارکت های فولادی در جهت بومی سازی و کمک به استارتاپ ها تشکیل شده است تا از این طرق بتوان نواقص و کاستی های قطعات مورد نیاز در داخل کشور را برطرف کرده و به خودکفایی برسیم.
دیدگاه خود را بنویسید