یکی از رسالت های شرکت خانه آفتاب شرق (سوله مارکت) ساخت و نصب سوله صنعتی در سراسر نقاط کشور و تمامی استانها همراه با آخرین استانداردها و مجوزهای ساخت سوله ایمن می باشد. تجربه ای که ما در این ۱۵ سال فعالیت در ساخت و نصب سوله صنعتی در شهرک های صنعتی استانهای مختلف با شرایط آب و هوایی و جغرافیایی مختلف کسب کرده ایم به ما این اجازه را می دهد که خودمان را به عنوان یکی بهترین شرکت های ساخت سوله صنعتی در کشور بشناسیم.
چالش های ساخت و نصب سوله صنعتی در مناطق مختلف
ساخت و نصب سوله صنعتی به واسطه حساسیت بالایی که در آن وجود دارد باید مطابق با تمامی استانداردهایی که سازمان نظام مهندسی تدوین کرده است انجام گیرد و تمامی مراحل ساخت سوله صنعتی و همچنین مواد و مصالح مصرفی باید زیر نظر مهندسین کارکشته و ماهر انجام گیرد. سوله مارکت با بهره مندی و استفاده از دانش مهندسان باتجربه و کاردان همواره آماده اراده بهترین خدمات ساخت سوله صنعتی به هم میهنان عزیز در سراسر استانهای کشور می باشد.
اگر قصد ساخت یک سوله صنعتی ایمن و مطابق با استانداردهای روز دنیا را دارید می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. راه های تماس با شرکت خانه آفتاب شرق در قسمت تماس با ما آورده شده است.
در ادامه ما برخی از مهمترین چالش های ساخت سوله صنعتی مطمئن و ایمن را خدمت شما عرض خواهیم نمود.
بیشتر بخوانید: مشخصه های یک سوله استاندارد چیست؟
۱- طراحی و پیاده سازی فونداسیون سوله صنعتی
شاید اولین چالشی که در ساخت سوله صنعتی با آن مواجه هستیم بحث طراحی و پیاده سازی فونداسیون سوله صنعتی همراه با مقاوم سازی آن می باشد. که توجه ویژه به محل احداث سوله، جنس خاک و میزان تراکم خاک از مهمترین مواردی می باشد که باشد در ساخت فونداسیون سوله صنعتی به آن توجه نمود.
در اینجا باید در ابتدا مقدار فشردگی و تراکم خاک زیر فونداسیون سوله مورد ارزیابی و آزمایش قرار گیرد زیرا در زمینهایی که تراکم خاک کمتر باشد و یا به عبارتی سست تر باشد جهت مقاومت در برابر زلزله و نشست سازه احتیاج به فونداسیون با ابعاد بزرگتر و آرماتوربندی قوی تر برای تحمل وزن سوله می باشد.
سوله های صنعتی که استاندارد های ساخت و ساز در آنها رعایت شود در زمین هایی که تراکم خاک کم و از جنس نباتی باشد باید کل خاک نباتی برداشته و به صورت لایه به لایه خاکریزی گردد و در نهایت توسط انواع غلتک و ماشین آلات راه سازی به تراکم مورد نیاز برسد و بستر سازی جهت مراحل بعدی انجام میشود.
۲- طراحی و ساخت اسکلت سوله صنعتی
در مرحله دوم و قبل از ارائه دفترچه محاسبات سوله باید با توجه به نیاز مشتری بهترین نوع سوله را که با توجه به شرایط جغرافیایی آن منطقه و کاری که قرار است در آن سوله انجام گیرد انتخاب شود. سوله مارکت به عنوان نمایندگی انحصاری ساخت سوله با یکی از جدیدترین متدهای ساخت سوله که همان سوله های WAVY WEB یا همان سوله های متشکل از تیرهای ورق با جان موجدار و با باله های تسمه ای در جهان معروف است اقدام به ساخت سوله های مشتریان خود می نماید.
بیشتر بخوانید:اطلاعات کامل درباره تیر ورق با جان موجدار
ساخت سوله به وسیله تیر ورق با جان موجدار قابلیت ها و مزیت های فراوانی را به همراه دارد که علاوه بر بالا رفتن ایمنی سازه، پایین آمدن وزن و استفاده بهینه از فضای مورد نظر بسیاری از مشکلات مهندسی و معماری سازه ای را که در آینده ممکن است با آن مواجه گردید را نیز برطرف می نماید. ما در بخش مقالات وبسایت به طور کامل به مزیت ها و اصول طراحی سوله صنعتی به وسیله تیرهای سینوسی پرداخته ای که می توانید آنها را مطالعه نمایید.
در انتخاب اسکلت سوله صنعتی علاوه بر نوع فولاد مصرفی، نوع جوش ها و اتصالات بخش های مختلف سوله و دیگر مسائل جزئی و ریز باید در ابتدا به یکسری مسائل کلی و اصلی توجه نمود که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره می کنیم.
- بررسی میزان بار مرده، بار برف و بار نامتقارن
- بررسی و تخمین بارهای جانبی شامل بار باد و یا زلزله
- در سوله های صنعتی مسئله جرثقیل سقفی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
- دهانه و طول سوله نیز در طراحی آن بسیار تاثیر گذار است
- ارتفاع جانبی و دیوارهای سوله
- قاب های سوله و تعداد آنها و همچنین طولشان در طراحی سوله تاثیرگذارند.
- محاسبات به منظور درآوردن عدد ضریب طول موثر
- درز انقطاع سازه سوله صنعتی
- میزان شیبی که به سقف آن می دهند.
- نوع پوشش سقف و دیوار سوله چه باشد
- طراحی تیر حمل کننده جرثقیل سوله
- طراحی پرلین های سوله
- طراحی میل مهار در نقاط استاندارد و درست
- ارائه طرح هایی برای به حداقل رساندن مصالح اضافی و دور ریز
- ارائه دفترچه محاسبات کامل به وسیله ابزار دقیق
۳- چالش انتخاب نوع پوشش سقف سوله صنعتی
امروزه انواع مختلفی از پوشش سقف سوله توسط شرکت های مختلف استفاده می شود که از انواع آنها می توان به ساندویچ پانل سقفی، انواع ورق های گالوانیزه رنگی و ساده به همراه پشم شیشه و توری مرغی و ورق های پلی کربنات اشاره کرد. انتخاب نوع این پوشش بستگی زیادی به نوع کارکرد سوله صنعتی شما دارد و می تواند با توجه به میزان بودجه و شرایط اقتصادی شما نیز تغییر کند.
بیشتر بخوانید:بررسی کامل انواع پوشش سقف سوله ها
در ادامه به برخی نکات که باید در انتخاب پوشش سقف سوله مورد توجه قرار گیرد اشاره خواهیم نمود.
- مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی سخت
- مقاومت در برابر نور خورشید
- امکان استفاده دوباره و طول عمر بالا
- راحتی در جا به جایی و نصب نوع پوشش
- میزان عایق صوتی و حرارتی پوشش
- قابلیت انعطاف پذیری پوشش سقف سوله
- تحمل در برابر بادها و طوفان ها
- پایین بودن میزان مصالح دور ریز آن
- پایین بودن وزن پوشش سقف سوله!
- قابلیت تعمیر و تعویض آسان و کم هزینه
و برخی موارد دیگر اشاره کرد در این ارتباط نیز ما در شرکت خانه آفتاب شرق با بررسی تمامی شرایط موجود بهترین گزینه را برای سوله صنعتی شما انتخاب خواهیم نمود.
برای سکب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بنویسید